Уряд планує змінити перелік заборонених товарів з Росії

 

Кабмін розгляне проект постанови “Про внесення змін до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, що походять з Російської Федерації”.

Про це йдеться у порядку денному засідання на середу, 10 квітня, опублікованому на “Урядовому порталі”.

Також урядовці розглянуть проекти постанов щодо затвердження Імплементаційної угоди між Кабміном та Організацією НАТО з підтримки та постачання про реалізацію проекту Трастового фонду НАТО із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям; про деякі питання використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів у 2019 році.

Крім того, Кабмін планує ухвалити розпорядження про ліквідацію державної корпорації “Українське державне об’єднання “Радонˮ ; щодо затвердження фінансового плану державного підприємства редакції газети “Урядовий кур’єрˮ на 2019 рікˮ; про відпуск матеріальних цінностей з державного резерву.

У середу урядовці також планують схвалити проекти законів про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Республіки Польща про утримання прикордонних дорожніх мостових об’єктів на українсько-польському державному кордоні та про внесення змін до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

Читайте також:
Україна та Ізраїль підписали угоду про вільну торгівлю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна