Повєткін погодився на бій з Усиком

 

Російський боксер Олександр Повєткін погодився на бій з Олександром Усиком, однак зробив це після домовленості українця з камерунцем Карлосом Такамом.

Про це заявив промоутер українського боксера Олександр Красюк, повідомляє Video Boxing.

“Повєткін хотів провести бій за титул і не поспішав вести переговори. І коли у нас вже час підтискав, ми зробили остаточну пропозицію. Довгий час ми не отримували відповіді і вирішили битися з Такамом. Після цього Олександр погодився на бій, але команда Усика вже почала налаштовуватися на Такама”, — сказав Красюк.

За словами промоутера, Такам за своїм рівнем близький до топ-боксерів, що він довів у поєдинках проти Олександра Повєткіна та британця Ентоні Джошуа.

“Такам — це навіть не середняк, це боксер ближчий до топів. Він бився з Джошуа, Повєткіним, виглядає дуже добре. Для переходу в нову вагу — найкращий тест. Він не був основним варіантом, велися переговори з Повєткіним, але обставини склалися так, що вибір впав на Такама”, — пояснив Красюк.

Бій Усик — Такам відбудеться 25 травня у Оксон-Гіллі (США).

Читайте також:
Замість об’єднання: боксер Усик прийняв орден від Онуфрія і ще раз “підписався” на захист Лаври МП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна