Україна випробує новітнє ракетне озброєння

 

Найближчим часом відбудуться випробування новітнього ракетного озброєння, після чого воно надійде у Збройні сили України.

Про це у вівторок, 2 квітня, заявив президент Петро Порошенко під час наради з секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновим та заступником секретаря РНБО Сергієм Кривоносом.

“Президент зауважив, що новітнє ракетне озброєння після завершення випробувань, які мають відбутися найближчими днями, мають надійти на озброєння ЗСУ”, — ідеться у повідомленні.

У свою чергу секретар РНБО доповів, що більшість підприємств оборонної промисловості працюють у штатному режимі і достатньо ефективно, зокрема над виконанням ракетної програми, затвердженої рішенням Радбезу.

“Найближчим часом планується випробування нових потужних ракетних комплексів і, враховуючи дуже важливе значення їх для зміцнення оборони нашої країни, ми звертаємося з пропозицією вам особисто взяти участь у фінальному етапі випробувань”, — зазначив Турчинов, звертаючись до президента.

Читайте також:
Над Чорним морем успішно випробували ракету “Нептун” і модернізовані С-125. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна