У Києві повідомили про мінування одразу чотирьох режимних об’єктів

 

Столична поліція перевіряє повідомлення про замінування чотирьох об’єктів: бронетанкового заводу, конструкторського бюро “Артилерійське озброєння”, Вищої ради правосуддя та заводу “Маяк”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформує відділ комунікації поліції Києва у вівторок.

4 повідомлення про замінування надійшли впродовж години. На місцях працюють поліцейські та співробітники профільних служб.

Інформація про закладені вибухівки у трьох випадках надійшла на електронну пошту, ще про одне замінування повідомили телефоном.

Заклади знаходяться на території Дарницького, Солом’янського, Шевченківського та Оболонського районів. На місцях працюють вибухотехніки, кінологи, правоохоронці, рятувальники та лікарі.

Проводиться евакуація. Місця “замінувань” огороджені, приміщення та прилеглі території ретельно перевіряються. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень.

Як інформувала “Новинарня“, усі дзвінки про фальш-замінування в день виборів надійшли з Росії, – Князєв.

Читайте також:
СБУ затримала чоловіка, який “замінував” одразу кілька станцій київського метро

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна