У власність Міноборони повернули Тарутинський загальновійськовий полігон

 

Військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України забезпечено реальне виконання рішення суду та повернуто в користування Міністерства оборони України земельну ділянку Тарутинського загальновійськового полігону загальною площею 100 га вартістю 45 млн грн.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 2 квітня, інформують у ГПУ.

“У березні 2019 року шляхом підписання акту прийому-передачі вказаної земельної ділянки виконано рішення Господарського суду Одеської області у справі за позовом військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України до Тарутинської райдержадміністрації Одеської області та ВКФ ТОВ «Бородіно-В»”, – звітують у ГПУ.

Рішенням суду визнано недійсним договір оренди землі, яким у 2012 році землі Тарутинського загальновійськового полігону, призначені для забезпечення потреб військовослужбовців у фізичній підготовці та підвищенні їхнього бойового вишколу, незаконно передані в користування комерційної структури.

Судом зобов’язано відповідача повернути вказану земельну ділянку законному користувачу – Міністерству оборони України.

Як інформувала “Новинарня“, у МОУ показали сучасні футбольні поля, тенісні корти і спортмайданчики біля казарм на полігоні ШирЛан.

Читайте також:
“Оце піз..ц фейєрверк!”: на полігоні Капустин Яр у Росії впала зенітна ракета. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна