Аеропорт “Бориспіль” розпочав експлуатацію терміналу F

 

У неділю, 31 березня, міжнародний аеропорт “Бориспіль” розпочав експлуатацію терміналу F в тестовому режимі.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Таким чином, з 31 березня в аеропорту працюють два термінали – D і F. Відповідно, пасажирам важливо уточнювати термінал відправлення перед виїздом в аеропорт для вчасного прибуття на правильне місце вильоту.

“Вже з початку функціонування терміналу F прикордонниками оформлено один авіарейс на приліт та п’ять – на відліт, крім того охоронці кордону забезпечили належне оформлення 200 громадян, які прибули в Україну, та 720 громадян, які вже вибули з неї”, – йдеться у повідомленні.

До кінця дня очікується оформлення 27 рейсів та майже 5 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, рішення про перехід до терміналу F ухвалили авіакомпанії Laudamotion та Ryanair, як точку базування термінал F обрав і перевізник SkyUp Airlines.

У майбутньому частину рейсів через термінал F також будуть виконувати авіакомпанії YanAir, Bravo Airways, Bukovyna, FANair, Wind Rose.

Перелік авіакомпаній може дещо змінюватись час від часу.

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” є державним підприємством, що забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника – авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”.

Читайте також:
В Україні з’явиться ще один міжнародний аеропорт

В Україні змінили правила перевезення пасажирів й багажу в літаках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна