Синоптик розповіла, яка погода буде в день виборів

 

Погода в Україні в найближчі дні покращиться. А в день президентських виборів 31 березня буде сонячно і тепло.

Як повідомляє “Новинарня“, про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря прогріється до 18 градусів тепла у всіх регіонах.

“Антициклон під ручку з південними повітряними потоками принесуть в Україну чудову комфортну погоду. Температура повітря порадує виборців високими градусами та сонячним днем. Протягом суботи-неділі очікується максимально +10+18 градусів. Тому нічого не повинно завадити громадянам виконати свій виборчий обов’язок. Погода сприятиме бажанню українців прийти до виборчих дільниць”, – пише синоптик.

Антициклон почне підвищувати атмосферний тиск, й опади в п’ятницю малоймовірні в усіх областях. Хоча ще втримається холоднувата погода, +6+11 градусів. Температура повітря 1 квітня знизиться в західних обалстях на 2-5 градусів, а 2 квітня похолодає в більшості областей України, очікується +5+11 градусів.

Проте 3 квітня стовпчики термометрів знову почнуть гнати вгору – максимальна температура повітря становитиме 3-4 квітня +9+15 градусів. Такі коливання атмосферного тиску та температури повітря можуть негативно позначитися на самопочутті – якраз час зайнятися профілактикою здоров’я.

Як інформувала “Новинарня“, соціологи оприлюднили останні рейтинги перед виборами.

Читайте також:
“Яструби” і “ватники” виборів-2019

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна