Вакарчук закликав українців голосувати “не по приколу”

 

Лідер рок-гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук звернувся до українців з нагоди майбутніх президентських виборів. У своєму зверненні він закликав  голосувати відповідально, а не “по приколу”.

Вакарчук, якого раніше теж вважали одним з фаворитів президентських виборів попри те, що він не балотувався і не озвучував таких намірів, повідомив, що відчуває відповідальність за свою країну, передає Zaxid.net.

Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати”, – наголосив співак.

У своєму зверненні лідер “Океану Ельзи” акцентував на тому, що президентська посада – це не лише для відважних людей, але й для відповідальних, які, окрім власних амбіцій, мають також надійну команду.

“Свобода – не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни – не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога – це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі”, – наголосив Вакарчук і додав, що для нього вибори президента це “не прикол”.

“Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол.

Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Не підведімо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Тисячі наших співвітчизників, зокрема молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоби ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не “по приколу”!. Не вбиваймо мрію”, – закликав українців перед виборами лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно Меджліс кримськотатарського народу закликав на виборах 31 березня “підтримати голосуванням кандидатуру Петра Порошенка для вибору президентом України на новий термін”

Читайте також:
“Яструби” і “ватники” виборів-2019

Зміна Головнокомандувача під час війни призведе до катастрофи, – Шухевич

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна