Зеленський відправить на виборчі дільниці 16 тисяч “діджитал-спостерігачів”

 

Команда кандидата на посаду президента України Володимира Зеленського має намір направити на виборчі дільниці на президентських виборах понад 16 тисяч спостерігачів.

Про це повідомляє Команда Зеленського у Facebook.

“До нас долучилось більше 16 тисяч волонтерів, які вирішили стати офіційними спостерігачами. Таким чином, ми покрили основний масив великих і середніх виборчих дільниць, які охоплюють 65% виборців. У містах-мільйонниках, обласних центрах, частині районних центрів спостерігачі від ЗеКоманди є майже на всіх дільницях”, — ідеться в повідомленні.

У команді заявляють, що спостерігачі Зеленського — “діджитал-люди”, що будуть знімати, відстежувати, проводити стріми й захищати результати голосування від фальсифікацій.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави —  усього було зареєстровано 44 кандидати. Пізніше п’ятеро кандидатів відмовилися від балотування.

Читайте також:
“Він там не кандидат”. Канал “1+1” пояснив трансляцію шоу Зеленського у “день тиші”

У ВР зареєстрували законопроект про обов’язкові дебати кандидатів перед другим туром

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна