Російський омбудсман Москалькова прибула до Києва, щоби відвідати Вишинського

 

Уповноважена з прав людини в Російській Федерації Тетяна Москалькова прилетіла до Києва.

Про це УНІАН повідомили власні джерела в аеропорту Київ (Жуляни).

Співрозмовник зазначив, що Москалькова прибула до Києва близько опівночі.

У вівторок, 19 березня, стало відомо, що російська омбудсмен Тетяна Москалькова планує відвідати Київ 20 березня, щоби взяти участь в судовому засіданні у справі головного редактора “РИА Новости Украина” Кирила Вишинського.

В інтерв’ю Дмитрові Тузову уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова розповіла, що Москалькова “наполягала тільки на тому, щоби їй забезпечили безперешкодний проїзд до України, щоб у неї була можливість прийти до суду і взяти участь у судовому засіданні”.

Водночас, від агентства ТАСС Денісовій стало відомо про те, що Москалькова нібито хоче відвідати слідчий ізолятор і перевірити умови.

“Так, я наголошую, що пан Вишинський — це громадянин України; ми вже сьогодні перевірили всі умови його утримання у слідчому ізоляторі Києва, вони відповідають нашому законодавству”, − додала українська омбудсман.

Читайте також:
Москалькова підтвердила, що полоненого моряка Сороку прооперували

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна