У Києві суддю облили зеленкою

 

У столиці біля приміщення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України облили зеленкою суддю Господарського суду Харківської області Віталія Усатого.

Як повідомляє “Новинарня“, про це сьогодні, 19 березня, повідомляє прес-служба ВККС.

“19 березня 2019 року біля ВККС вчинено напад на суддю господарського суду Харківської області Усатого Віталія Олександровича, який мав взяти участь у процедурі кваліфікаційного оцінювання”, – зазначили у відомстві.

У комісії заявили, що засуджують вчинок і послідовно продовжують здійснювати всі процедури в рамках проведення судової реформи.

У свою чергу, поліція Києва заявляє, що вже розшукує зловмисника, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Поліцейським суддя розповів, що до нього підійшов невідомий у капюшоні, бризнув зеленкою і втік.  Правоохоронці переглядають записи з камер відеонагляду та проводять заходи для розшуку зловмисника.

Як інформувала “Новинарня“, у Бердянську облили зеленкою кандидата на пост президента Олександра Вілкула.

Читайте також: 
У Києві облили зеленкою голову ВККС Козьякова

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.