На Харківщині затримали юнаків, що вбили військовослужбовця і зняли це на відео

 

На Харківщині правоохоронці затримали трьох хлопців та дівчину за вбивство військовослужбовця.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Харківської області у Facebook.

Поліцейські викрили 15-, 16- та 18-річних місцевих хлопців та 22-річну мешканку Харкова, які виявились причетними до вбивства.

Зокрема, компанія розпивала алкоголь у під’їзді 9-поверхневого будинку, де дівчина розповіла хлопцям, що 26-річний чоловік, нібито, її згвалтував. Вона сказала, що у нього є банківська карта, на якій багато грошей, та запропонувала хлопцям за винагороду вбити чоловіка.

Для здійснення злочину вони розробили план та запропонували чоловіку піти з ними у ліс, де жорстоко вбили його.

Військовослужбовцю нанесли кілька ударів ножем по голові, кінцівках та тулубу. Після того, як постраждалий втратив свідомість, юнаки забрали його одяг та інші речі,  спалили та залишили місце злочину.

Хлопці повернулись до дівчини, розповіли, що вбили чоловіка та показали на підтвердження відео.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження  п.п.6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Стаття передбачає довічне позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як інформувала “Новинарня“, 16 березня на відстані приблизно кілометра від території військової частини в місті Чугуєві в лісосмузі виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Вбитим виявився 26-річний військовослужбовець-контрактник.

Читайте також:
На Харківщині у незаконному “реабілітаційному центрі” примусово утримували 25 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна