На Донеччині учасникам бойових дій нададуть понад 2 тисячі земельних ділянок

 

На Донеччині учасникам АТО надано 2111 дозволів на розроблення проектів землеустрою.

Про це у середу, 6 березня, на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

“2111 дозволів на розроблення проектів землеустрою надано на Донеччині учасникам АТО та операції Об’єднаних сил з лютого 2016 року — від початку дії відповідного закону”, — повідомив очільник області.

За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, 2108 ділянок загальною площею 4131,0371 га будуть використовуватися учасниками АТО/ООС для ведення особистого селянського господарства, а ще 3 ділянки загальною площею 0,36 га — для садівництва.

Олександр Куць зазначив, що найбільшу кількість дозволів надано у Лиманському (331 загальною площею 657,8072 га), Мангушському (288 на 552,24 га), Нікольському (263 на 521,7833 га) та Великоновоселківському (246 на 440 га) районах.

664 земельні ділянки загальною площею 1278,7913 га вже передані у власність українським захисникам. Щодо ще триває процедура оформлення документів.

“Зі свого боку так само готові надавати підтримку та сприяння тим, хто став на захист української держави. Вчора під час зустрічі з представниками громадськості визначилися, що постійні прийоми ветеранів АТО та ООС вестиме мій заступник Вадим Філашкін. Прийоми та зустрічі проводитиму й особисто. Про час їх проведення повідомлю додатково – зараз формуємо графіки”, — поінформував Куць.

Читайте також:
На Київщині розслідують махінації із землею, яку виділяли через АТОвців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна