Старшина зі складу ОС Ольга Черевко здобула титул на конкурсі краси й талантів

 

Військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил Ольга Черевко здобула титул “Міс артистизм” на конкурсі талантів серед представниць силових структур.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

Повідомляється, що “Феєрія краси-2019” – це конкурс сили духу, талантів, а також уміння висловити свої думки, донести їх до аудиторії.

У цьому конкурсі мають право брати участь виключно представниці силових структур, серед яких – і старшина Ольга Черевко, військовослужбовець Донецького прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил.

“Хоча, на перший погляд, чи не головна особливість дівчини – її співочий дар, та навіть вибір пісні співачки Ірини Цуканової “Мама” про втрату сина на війні свідчить про те, наскільки Ольга тонко вміє відчувати, як близько до серця бере людське горе, наскільки для неї важливою є боротьба за неньку Україну”, — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в прикордонній родині дівчина ще з 2013 року та від початку війни прагнула бути з побратимами на Сході. Кожен її творчий номер на конкурсі – данина пам’яті загиблим за свою країну чоловікам і жінкам, а також – підтримка тих, хто продовжує боротьбу за свободу Батьківщини.

“Сьогодні наша красуня-старшина змінила піксель на сукню, виборовши почесне звання “Міс артистизм”. А вже завтра вона знову стане до строю, сховавши довгу косу під зелений берет, адже таким є її вибір”, — йдеться в повідомленні.

Читайте також:
В ЗСУ обрали “міс” на конкурсі дівчат – військових медиків. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна