ЗСУ отримають модернізовані ЗРК “Куб” та “Тор”: оприлюднено ефектне відео випробувань

 

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив про завершення випробувань модернізованих зенітних ракетних комплексів “Куб” та “Тор”.

Про це Муженко повідомив на своїй сторінці у Facebook та розмістив відео під час випробувань модернізованих комплексів на Державному випробувальному полігоні “Ягорлик” на Херсонщині.

“Завершуються випробування модернізованих зенітних ракетних комплексів “Куб” та “Тор”, які повертаються до бойового складу підрозділів протиповітряної оборони Сухопутних військ”, — написав генерал.

За його словами, це дасть можливість сформувати нові підрозділи, підвищити потенціал як зенітних ракетних військ ЗСУ, так і системи ППО держави в цілому.

Як повідомляла “Новинарня“, восени на Державному випробувальному полігоні “Ягорлик”на Херсонщині відбулися бойові стрільби, контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої та малої дальності.

Читайте також:
Відбулися масштабні навчання 17-ї танкової бригади зі стрільбами й авіацією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.