“Повернення доДому”. У Києві пройде благодійна виставка на підтримку українських військовополонених

 

У Києві 23 лютого о 12:00 у фортеці Косий капонір (Київська фортеця), вул. Госпітальна, 24А, відбудеться благодійна виставка “Повернення доДому” на підтримку військовополонених моряків.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Управління Цивільно-військового співробітництва – CIMIC Збройних сил України спільно з Командуванням ВМС ЗС України, Національним військово-історичним музеєм України, Національним історико-архітектурним музеєм “Київська фортеця” та рідними військовополонених українських моряків організували проведення виставки картин, щоби привернути увагу суспільства до протиправних дій російського уряду щодо незаконного утримання українських військових у російських в’язницях, а також підтримки наших хлопців, які перебувають у полоні.

Понад два місяці художники з усіх куточків України писали картини на подарунок і в підтримку нашим хлопцям, що зараз є військовополоненими у Росії.

За приклад була взята картина Беати Куркуль “Маленький кораблику, повертайся додому”, намальована у перші дні полону.

Художники відтворили “копії”, але у своєму стилі і зі своїми емоціями. Картини будуть подаровані самим хлопцям, після їх звільнення.

Читайте також:
Під посольством РФ у Києві відбулася акція на підтримку українських моряків

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна