Бої на Луганському напрямку: ЗСУ захопили другого полоненого за два дні

 

Група Сил спеціальних операцій, що входить до складу Об’єднаних сил, у понеділок, 18 лютого, захопила в полон бойовика російських окупаційних військ.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив прес-центр ООС.

“Бійці-спецпризначенці, які діяли у смузі оборони однієї з бригад на Північному напрямку, завчасно виявили висування ворожої ДРГ до наших спостережних постів. В ході короткого бою ворог відступив. Чотирьох диверсантів було знищено, одного захоплено в полон. На даний час здійснюється допит полоненого”, – зазначили в ОС.

Нагадаємо, ввечері 17 лютого стало відомо, що в зоні ООС на Світлодарському напрямку українські військові відбили ворожу атаку та затримали одного з бойовиків.

Раніше “Новинарня” повідомляла про те, що з початку року в полон до бойовиків в ОРДЛО потрапили чотири українські військові.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна