У Миколаєві інструктори морської піхоти США провели курси лідерства для сержантів МП ВМСУ

 

Щорічні курси лідерства з сержантами підрозділів морської піхоти ВМС ЗС України під керівництвом інструкторів морської піхоти США відбулися в Миколаєві.

Основою кількаденного навчання став розвиток сержантського корпусу морської піхоти ВМСУ, повідомило командування МП.

“Максимальної уваги було приділено питанню формування особистості сержанта як радника командира в написанні наказів. Це, власне, дозволяє сержанту бути лідером – такого принципу дотримуються у Корпусі морської піхоти США”, – зазначили в КМП.

У командуванні нагадали, що вже декілька років поспіль іноземні інструктори навчають наших сержантів основам і стандартам НАТО, діляться досвідом роботи сержантів у оцінюванні обстановки, прийняті рішень як в повсякденній діяльності так і в ході бою, правильно розуміти накази командирів, розуміти для чого вони це роблять.

“Іноземні інструктори зацікавлені у підтримці і розширенні сержантського корпусу морської піхоти України, власне, тому курси лідерства проводяться декілька разів на рік і станом на сьогодні дають доволі позитивний результат”, – наголосив головний старшина бригади морської піхоти Олександр Передерій.

Читайте також:
Як новий сержантський корпус ЗСУ стає двигуном усієї оборонної реформи

Командувач Морської піхоти Юрій Содоль:
Ступінь подвигу підлеглого визначає його командир

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна