Квартиру Януковича на Оболонській набережній передали тимчасовому управителю

 

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) передало тимчасовому управителю елітну 240-метрову квартиру президента-втікача Віктора Януковича на Оболонській набережні в Києві.

Управителем активу було обрано юридичну фірму “СВМ-Консалтинг”, повідомляє “Трансперенсі інтернешнл Україна”.

Передача відбулася в четвер, 7 лютого. Експерти оцінили майно екс-президента у 36 млн. грн.

Раніше в цій оселі, імовірно, проживала Любов Полежай – колишня офіціантка Януковича та його співмешканка.

“П’ять років “сумнівне” майно Януковича стояло і не приносило нічого державі. Нарешті завдяки створенню і повноцінному функціонуванню АРМА ми побачимо реальні доходи”, – зазначила юридичний радник “Трансперенсі інтернешнл” Катерина Риженко.

“До кінця лютого триває конкурс на управителя “Межигір’я”. Сподіваємося, що згодом і цей об’єкт стане прибутковим”, – додала вона.

Як відомо, у 2015 році в рамках кримінального провадження щодо Януковича та його оточення було накладено арешт на резиденцію “Межигір’я” та інші активи, пов’язані з ТОВ “Танталіт”. Пізніше справу було скеровано за підслідністю до Національного антикорупційного бюро, а майно завдяки низці клопотань прокурорів було передано до АРМА.

Читайте також:
Суд арештував горілку “Янукович” та інший алкоголь із “Межигір’я”. СПИСОК

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна