На Житомирщині затримали кримінальників, які торгували зброєю з військової частини. ФОТО

 

Співробітники Служби безпеки України на Житомирщині затримали кримінальників, які торгували зброєю з військової частини.

Як передає “Новинарня“, про це прес-центр СБУ повідомив 4 лютого.

Оперативники спецслужби встановили, що збут зброї та боєприпасів налагодили двоє раніше судимих мешканців Новограда-Волинського.

“За попередньою інформацією, вони викрали зброю й боєприпаси з однієї з військових частин, дислокованих на території області. «Клієнтів» чоловіки підшуковували серед своїх знайомих та представників місцевих кримінальних кіл”, – сказано в повідомленні.

Правоохоронці затримали обох правопорушників поблизу Новограда-Волинського під час чергової спроби продажу двох автоматів Калашникова з магазинами, пістолета з набоями та глушника, за які вони планували виручити 65 тисяч гривень.

У ході спецоперації один зі зловмисників намагався чинити збройний опір співробітникам СБУ.

Зі схрону, облаштованого в лісосмузі неподалік райцентру, правоохоронці вилучили ще два автомати, три пістолети, глушники та набої різного калібру.

Фотогалерея:

затримання торговців зброєю - Новоград-Волинський _2 затримання торговців зброєю - Новоград-Волинський _4 затримання торговців зброєю - Новоград-Волинський _1 затримання торговців зброєю - Новоград-Волинський _3
<
>

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 410 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Як відомо, в місті Новоград-Волинський дислокується 30-та окрема механізована бригада ЗСУ.

Операція із викриття зловмисників проводилася співробітниками УСБУ в Житомирській області спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону.

Читайте також:
На Житомирщині оштрафували командира військової частини, де зберігаються боєприпаси

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна