У Дніпрі в кафе “Гейзенберг” з повним залом людей вкинули “коктейлі Молотова”. ВІДЕО

 

Увечері в суботу, 3 лютого, у Дніпрі невідомі підпалили кафе, коли там перебували відвідувачі. Двоє людей отримали травми.

Про це повідомили прес-службу ГУ Нацполіції області та місцеві ЗМІ.

Дві пляшки з “коктейлем Молотова” кинули в кав’ярню “Heisenberg” (“Гейзенберг”) на площі Соборній.

“На момент інциденту була повна зала людей… Подія сталася о 19:00. На місце викликали рятувальників, які ліквідували пожежу о 19:20. Вогонь пошкодив дерев’яне крісло та стілець на площі 2 кв. метри.
Внаслідок пожежі отримали опіки дві жінки. Серед них – власниця кав’ярні 1978 р. н. та відвідувачка закладу 1985 р. н.”, – пише “Дніпроград“.

Відео з камер спостереження поширив телеграм-канал “Х*овий Днепр”.

У свою чергу Нацполіція показала відео зовні: два молодики підходять до дверей кафе з уже підпаленою пляшкою, один відчиняє двері, інший кидає “коктейль” усередину закладу.

Працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували постраждалих до опікового відділення Дніпропетровської міської клінічної лікарні №2.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Нагадаємо, улітку 2017 року в Дніпрі спалили терасу кафе “Піца Ветерано”.

Читайте також:
У Києві обстріляли з гранатомета ресторан, він згорів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна