На Львівщині побили суддю і зламали йому ногу

 

Вища рада правосуддя розгляне напад на в.о. голови Кам’янка-Бузького районного суду Львівської області Маркіяна Самсіна.

Про це повідомляє сайт судової влади України.

Зазначається, що 30 січня до ВРП надійшло повідомлення Самсіна, у якому він повідомляє, що 27 січня 2019 року до нього підійшли особи, одна з яких неодноразово  була судима Кам’янка-Бузьким районним судом.

“Один з них висловився на адресу судді: “Ти ще кров’ю не харкав”,  вказано у повідомленні.

Після цього, за словами судді, чоловіки напали на нього, спричинивши тілесні ушкодження та перелом лівої ноги.

На місце події приїхали працівники поліції, проте правопорушники не були затримані правоохоронцями на місці, суддю було доставили до місцевої лікарні.

Також повідомляється, що 28 січня суддя звернувся в чергову частину Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області із письмовою заявою про вчинення щодо нього кримінального правопорушення і того ж дня кримінальне провадження було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Зазначається, що відповідно до статті 73 Закону України “Про Вищу раду правосуддя” вказане повідомлення внесено до реєстру повідомлень суддів про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

Читайте також:
“ОСОБА_12, діючи умисно…” Опубліковано повний текст вироку Януковичу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна