Очільник Apple оголосив про плани знизити ціни на iPhone у низці країн

 

Компанія Apple планує скоротити вартість смартфонів iPhone у низці держав, де було серйозне ослаблення національних валют щодо долара.

Як передає “Новинарня“, про це заявив глава Apple Тім Кук.

Як констатував Кук, в країнах, де курси національних валют протягом останнього року знизилися щодо долара, ціна iPhone, !очевидно, підвищилася більш значно”.

За словами очільника Apple, співробітники компанії “провели оцінки макроекономічних умов на деяких з цих ринків”.

Як уточнив Кук, внаслідок у Apple “вирішили повернутися до того, що більше відповідає торішнім місцевими цінами” на продукцію компанії, щоби підвищити обсяги продажів.

Це вже другий випадок за 12 років, коли компанія знижує вартість на флагманські смартфони iPhone.

Кук не уточнив, про які саме країни йдеться. Представники Apple раніше відзначали, що національні валюти ослабли до долара, зокрема в Росії, Туреччини і Бразилії. Компанія також зафіксувала зниження обсягів продажів iPhone в Китаї.

До слова, раніше стало відомо, що компанія Apple скорочує виробництво трьох моделей iPhone останньої лінійки: XS, XS Max і XR.

Читайте також:
Facebook заборонить виборчу рекламу в українському сегменті, куплену закордоном

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна