Керівник секретаріату комітету Верховної Ради побив патрульного на Львівщині

 

Керівник секретаріату Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Юрій Сорочик у Львівській області завдав тілесних ушкоджень патрульному поліцейському під час зупинки авто на вимогу правоохоронців.

Про це повідомляє Zaxid.net  з посиланням на журналістку Вікторію Балицьку, близьку до ГУ Нацполіції.

Зазначається, що інцидент стався 26 січня близько 22:00 на дорозі між селами Рудне і Рясне-Руське під Львовом, де патрульні зупинили автомобіль BMW X5, який рухався без увімкнених фар ближнього світла.

“За кермом була жінка, у салоні перебував чоловік. За інформацією джерела, пасажир почав агресивно себе поводити, ображати патрульних, а згодом вдарив одного із низ кулаком в обличчя. З’ясувалося, що пасажир – Юрій Сорочик, який є керівником секретаріату комітету ВРУ. Держслужбовця затримали і доправили у Шевченківський відділ поліції”, – йдеться в повідомленні.

І держслужбовець – із забоями, і патрульний – з підозрою на черепно-мозкову травму – звернулися до медиків.

“Сорочик стверджував, що його побили поліцейські.  На водія склали протокол про адмінпорушення, за фактом побиття патрульного відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 346 КК “Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча”, – розповіла Балицька.

За даними видання, інформацію про інцидент підтвердили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, але інших деталей не уточнили.

Читайте також:
У президенти висунувся екс-працівник МВС, який був затриманий за водіння напідпитку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна