СБУ заблокувала контрабанду в Україну великої партії наркотиків із ЄС

 

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували функціонування міжнародного каналу контрабанди в Україну психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Оперативники Харківського Управління СБУ встановили, що мешканець Сєверодонецька особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував в Україні, зокрема на Харківщині, наркодилерам великими партіями.

Під час спецоперації правоохоронці задокументували факт збуту зловмисником пігулок психотропу МДМА на дев’ять тисяч євро.

Співробітники СБ України затримали наркоділка згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у пункті пропуску “Ягодин” Волинської області.

Зловмисник намагався ввезти до нашої країни у рейсовому автобусі чергову велику партію психотропів.

У нього вилучили шість тисяч таблеток МДМА, які були приховані у пакетах з кавою.

Загалом під час спецоперації правоохоронці вилучили з незаконного обігу 8,5 тисячі таблеток МДМА вагою понад 2,6 кілограма, вартість яких за цінами “чорного ринку” сягає трьох мільйонів гривень.

Слідчі Управління СБ України на Харківщині вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 307 і ст. 305 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Операція з викриття та затримання наркоділка відбувалася за сприяння Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

Читайте також:
На Вінниччині в депутата сільради знайшли арсенал зброї і поклади марихуани. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна