На Житомирщині прикордонника затримали на хабарі за водіння напідпитку

 

Військова прокуратура Житомирського гарнізону спільно з органами Нацполіції виявила факт хабарництва військовослужбовця ДПСУ, який намагався відкупитися від поліції під час його затримання за кермом напідпитку.

“Військовослужбовець Державної прикордонної служби України, старший сержант, начальник складу однієї з військових частин, яка дислокується на Житомирщині, був зупинений співробітниками Попільнянського відділення поліції (…) за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Намагаючись уникнути притягнення до адміністративної відповідальності,  правопорушник надав службовим особам органів поліції  неправомірну вигоду в сумі 4000 гривень за нескладання протоколу про притягнення до адміністративної відповідальності”, – сказано в повідомленні прес-служби військової прокуратури Центрального регіону.

“Предмет неправомірної вигоди” вилучено. Правопорушнику готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання запобіжного заходу, а також клопотання на арешт вилученого майна.

“Після проведення першочергових слідчих дій та подання клопотань до суду буде вирішено питання щодо передачі досудового розслідування в даному кримінальному провадженні слідчим територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому”, – зазначили в прокуратурі.

Читайте також:
На Волині затримали інспектора ДПСУ, який налагодив конвеєр хабарів за тютюнову контрабанду

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна