У Києві правоохоронці викрили онлайн-порностудію

 

Правоохоронці у Києві викрили злочинну групу, яка займалася виготовленням та розповсюдженням відеопродукції порнографічного характеру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Організатором нелегального бізнесу виявився 31-річний уродженець АРК Крим.

Близько півроку тому чоловік винайняв у столиці чотириповерховий приватний будинок та обладнав його комп’ютерами, професійним освітленням, веб-камерами та спеціальними меблями для того, щоби створити привабливий антураж для клієнтів.

Для роботи із зазначеним обладнанням організатор винайняв адміністраторів, які своєю чергою через мережу Інтернет підшукали молодих жінок, що погодились з вимогами працевлаштування та були обізнані про виконання ними незаконних дій.

Загалом у віртуальній порностудії працювало 13 моделей.

Порнографічне відео транслювали в режимі реального часу відвідувачам тематичного сайту. Оплата здійснювалась на банківські рахунки, зазначені адміністраторами.

Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти та інші речові докази.

Зараз організатору та чорирьом співучасникам злочину оголошено підозри за ч. 3 ст. 301 (Виготовлення, збут і розповсюдження кіно- та відеопродукції, компьтерних програм порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Досудове слідство триває.

Читайте також:
У Вінниці СБУ викрила на хабарі працівників Нацполіції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна