Окупанти штрафуватимуть за карти Росії без Криму

 

Влада окупованого Російською Федерацією півострова Крим готує “законопроект”, який передбачає штрафи за використання карт, на яких Крим не вказано частиною Росії.

Про це заявляють автори так званого законопроекту, повідомляє “Інтерфакс-Росія”.

“Повинна бути передбачена відповідальність за те, якщо на картах Росії відсутнє зображення Криму в складі Росії, але для цього ми повинні проаналізувати всі ті норми, які є. Ми зараз законопроект з правовим управлінням допрацьовуємо”, — сказала так званий сенатор від Криму Ольга Ковітіді.

За словами “члена Ради Федерації від Криму” Сергія Цекова, відповідний законопроект вже вносився на розгляд окупантам, але був відкликаний.

“Ми не відклали цю тему, працюємо над нею. Коли вона буде готова, складно сказати”, — додав Цеков.

За його словами, спочатку вони планували внести поправки в закон про рекламу в РФ, щоби виключити “неправильну” приналежність Криму в товарних знаках і акціях.

“Як нам сказано, товарний знак не є картою… Тому продовжуємо обговорювати, він йде важко, в основному — заперечення”, — сказав Цеков.

Через анексію Криму багато держав світу ввели санкції проти громадян РФ і компаній, причетних до окупації півострова у 2014 році.

Читайте також:
Окупаційна влада Криму оприлюднила план святкування 5-річчя анексії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна