У Києві на Борщагівській стався вибух в торговому центрі

 

У торговельно-розважальному центрі в Солом’янському районі Києва прогримів вибух, є один поранений.

Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції столиці.

Як стало відомо “Новинарні“, вибух стався в ТРЦ “Мармелад” (вул. Борщагівська, 154).

“Близько 12-ї години у чергову частину надійшла інформація, що по вул. Борщагівській у торговому центрі пролунав вибух. На місці події працюють поліцейські, вибухотехніки, лікарі «швидкої» та рятувальники”, – сказано в повідомленні ГУ НП.

За попередньою інформацією, вибух стався на третьому поверсі під час проведення ремонтних робіт. Зі слів свідків, один із чоловіків намагався перевірити пожежну сигналізацію в офісному приміщенні, запаливши димову шашку, яка й вибухнула у нього в руці. Ця інформація перевірятиметься, зазначили в поліції.

Потерпілого госпіталізували, йому надають необхідну медичну допомогу.

На момент вибуху у приміщенні не було відвідувачів – лише будівельники. Усіх осіб, які проводили ремонтні роботи, евакуювали.

Інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом’янського управління поліції. Після проведення перевірки буде надана правова оцінка події.


Читайте також:
У гаражі ветерана батальйону “Київ-2” знайшли незаконний арсенал зброї і вибухівки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна