Біля арсеналу ЗСУ придушили невідомий безпілотник, – ГШ

 

Збройні сили перешкодили застосуванню БПЛА біля військового арсеналу.
Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

“Учора вночі, 8 січня, близько 22:00 черговими радіолокаційними засобами одного з арсеналів ЗС України виявлено сигнали управління безпілотного літального апарата (БПЛА) за декілька кілометрів від військового об’єкту. Оператором комплексу радіоелектронної боротьби (РЕБ) було негайно придушено радіоканали керування БПЛА, що унеможливило його подальше використання.
Водночас, посилено чергову зміни охорони арсеналу, мобільні патрулі ретельно обстежили прилеглі до військової частини території”, сказано в повідомленні.

Про факт неправомірного застосування БПЛА поблизу військової частини було повідомлено підрозділам Служби безпеки України та Національної поліції у районі їх відповідальності.

“Закликаємо громадян негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поблизу військових об’єктів”, – додали в ГШ.

Як інформувала “Новинарня“, попереднього разу над арсеналом ЗСУ подавили невідомий безпілотник у листопаді.

Читайте також:
Зенітники ООС знайшли на Луганщині рідкісний російський безпілотник, збитий у листопаді. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна