На Різдво чотири бойовики “П’ятнашки” загинули в ДТП, – розвідка

 

Четверо бойовиків “ДНР”, які загинули на Різдво, 7 січня, стали жертвами ДТП.

Як передає “Новинарня“, про це заявив на денному брифінгу представник прес-центру операції Об’єднаних сил Олексій Жуганов.

“Противник продовжує нести небойові втрати серед особового складу. За даними розвідки, група бойовиків зі складу злочинного формування “Пятнашка”, пересуваючись з великою швидкістю автомобілем, потрапила в ДТП, внаслідок чого загинули четверо та отримали важкі травми двоє окупантів”, – сказав речник ООС.

“Інформація про подібні випадки небойових втрат особового складу систематично приховується окупаційною владою з метою приховати реальний моральний стан серед військових злочинців”, – додав Жуганов.

Раніше прес-центр ООС інформував, що 7 січня російсько-окупаційні війська вчинили п’ять обстрілів, був поранений один воїн ЗСУ.

Читайте також:
За рік на Донбасі ліквідовано понад 833 бойовики, – аналітик

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна