Отримання томосу — це ще один крок до деокупації Криму, — Чийгоз

 

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив, що отримання томосу, здобуття ще однієї форми незалежності — дуже важливе для кримських татар.

Про це він сказав в ефірі “5 каналу”.

“Отримання Томосу — дійсно дуже важлива подія для нашої держави, і здобуття ще однієї форми незалежності — це теж дуже важливо для кримських татар. Ми всі ці роки, з моменту розвалу Радянського Союзу, активно брали участь у цих успіхах нашої країни. Український народ історично нам близький, він культурно близький, у нас дуже багато спільного, і тут немає питання відмінності релігій. Тут є спільна боротьба, спільне майбутнє”, — зазначив Чийгоз.

“Я знаю, що в Криму з надією і радістю сприйняли цей черговий успіх нашої країни. Адже це ще один крок до деокупації Криму”, — підкреслив він.

Читайте також:
“Атакуйте, соколи”: над окупованим Кримом патріоти підняли прапор України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна