Число жертв вибуху в Магнітогорську зросло до 19, доля 22 осіб невідома

 

У Магнітогорську (Челябінська область РФ) число загиблих унаслідок вибуху й обвалення під’їзду житлового будинку зросла до 19 осіб. Доля ще 22 людей лишається невідомою.
Про це повідомляє російське урядове інформагентство ТАСС з посиланням на в ГУ МНС Росії в Челябінській області станом на 13-ту годину 2 січня.

Пошукові роботи тривають.

У ніч на понеділок, 31 грудня 2018 року, в Магнітогорську в результаті вибуху, імовірно, газу в житловому будинку обвалився весь під’їзд, аж до першого поверху. Рятувальники витягли з-під завалів живими 13-річного підлітка і немовля.
За повідомленнями ЗМІ, серед зниклих без вісті – уродженка Хмельницької області України.

Деякі ЗМІ з посиланням на неназвані джерела повідомляли, нібито слідство встановило місце вибуху в будинку в Магнітогорську – квартиру, де проживав громадянин Таджикистану, і там виявили сліди гексогену. У Слідчому комітеті РФ цю інформацію заперечують.
ТАСС повідомляє, що вибухотехніки не виявили слідів вибухових речовин.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна