У Львові помер вірменин, який постраждав від вибуху газу на різдвяному ярмарку

 

31 грудня в реанімаційному відділенні 8-ї міської клінічної лікарні Львова помер  громадянин Вірменії, який постраждав унаслідок вибуху газу на різдвяному ярмарку.

Про це в перший день нового року повідомила прес-служба Львівської міськради.

“Попри надання всієї необхідної медичної допомоги, врятувати життя чоловіка, який постраждав від вибуху на ярмарку, медикам не вдалось. Чоловік постійно перебував у реанімаційному відділенні, стан його був важкий. Вчора лабораторні показники погіршились, чоловік помер сьогодні. Мерія Львова висловлює співчуття рідним та близьким”, – зазначено в повідомленні.

“Його стан постійно був важкий. Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20%, це стадія токсикації. Від учорашнього дня було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність. На жаль, через обширні, глибокі опіки пішла сильна інтоксикація. У чоловіка було 50% опіків”, — пояснив Ігор Стояновський, заступник головлікаря 8-ї міської клінічної лікарні.

Відомо, що чоловік був 1968 року народження, громадянин Вірменії.

Нагадаємо, 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа через вибухи балонів із газом. Внаслідок вибуху постраждали п’ять осіб. Двох було госпіталізовано до реанімації, двох – в опікове відділення, один звернувся по допомогу медиків самостійно. Усі вони є працівниками хатинки, де стався вибух.

Рішенням ЛМР роботу ярмарку було призупинено до результатів розслідування і рішення міської комісії.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

23 грудня комісія, що перевірила об’єкти торгівлі, рекомендувала відновити роботу тих об’єктів на різдвяних ярмарках, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів.

Читайте також:
Герой боїв за Авдіївку рятував постраждалих під час пожежі у Львові

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна