ДТП новорічного ранку на Миколаївшині: вісім загиблих. ВІДЕО

 

Уранці у вівторок, 1 січня в Миколаївській області сталася ДТП, в якій загинуло вісім людей і двоє були важко травмовані.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Миколаївщини.

Трагедія сталася близько 11:00 на 200-му кілометрі автодороги Н-11 “Дніпро-Миколаїв”, на виїзді із смт Казанка. Зіткнулися легкові автомобілі Opel Astra та Mazda 6.

Фото: ГУ НП Миколаївської області

В “Опелі” пересувалася родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Загинули 39-річний водій та шестеро пасажирів цього легковика – троє дорослих віком 33, 53, 55 років та троє дітей 5, 13 років і семимісячне немовля. Ще одну непритомну дівчинку, віком близько восьми років, доставили до лікарні.

Фото: ГУ НП Миколаївської області

У салоні “Мазди” перебувало подружжя з Казанки. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна жінка із чисельними травмами госпіталізована.

На місці події працює слідчо-оперативна група Казанківського відділення поліції, рятувальники, медики, криміналісти та слідчі.

Відомості про дорожньо-транспортну подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України – “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також:
Цюприкіада триває. Неатестований керівний “мент”,
який став прокурором, влаштував п’яну ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна