У військовій частині в Чорноморському стався вибух, важко травмований строковик

оновлено

В одній із військових частин, підпорядкованих оперативному командуванню “Південь”, у котельні стався розрив котла, внаслідок чого солдата строкової служби доправили до лікарні з опіками й численними травмами.

Про це повідомляє повідомлення ОК “Південь” у Facebook.

“20-річний солдат строкової служби отримав опіки й чисельні травми. Військовослужбовця негайно було госпіталізовано й надано невідкладну медичну допомогу. Про цей випадок командуванням частини були поінформовані батьки строковика. Потерпілий військовослужбовець отримує необхідну кваліфіковану медичну допомогу у військово-медичному клінічному центрі Південного регіону”, — йдеться в повідомленні.

“Це військова частина в селищі Чорноморське. В котельні, що забезпечує теплом корпуси, розірвався котел. Травмований солдат строкової служби нині – в Одеському військовому шпиталі”, – інформує у свою чергу ТСН.

Наразі лікарі характеризують стан солдата як тяжкий.

За фактом аварії порушене кримінальне впровадження, тривають слідчі дії.

Читайте також:
В Україні на 98% завершено черговий призов на строкову військову службу, — Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна