На Полтавщині визволяти транспорт зі снігового полону поїхали військові БТРи

 

Визволяти автівки зі снігових заметів на дорогах Полтавщини поїхав військовий транспорт. Про це повідомив керівник Нацполіції України Сергій Князєв.

“На межі Черкаської та Полтавської областей у снігових заметах загрузло близько 200 машин. Ситуація ускладнюється тим, що з іншого боку вантажівка перекрила рух транспорту, і снігоприбиральна техніка не має можливості підійти. З найближчої військової частини направили БТР для звільнення шляху. Працюємо”, – ідеться в дописі голови Нацполіції у “Фейсбуці”.

Як відомо, на дорогах у Полтавській області у зв’язку з хуртовиною і сильним снігопадом з 17.00 25 грудня до 2.00 26 грудня обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту. Крім того, в деяких містах і селах Полтавської області через негоду 26 грудня скасують заняття в школах.

У ДСНС Полтавщини повідомили, що рятувальники звільнили зі снігового полону вже 81 транспортний засіб.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна