KFC у Будинку профспілок вирішили закрити

 

У громадській організації “Родина Героїв Небесної Сотні” заявили про рішення американської мережі ресторанів швидкого харчування Kentucky Fried Chicken (KFC) закрити свій ресторан у Будинку профспілок у центрі Києва.

Таку заяву ГО розмістила на своїй сторінці у Facebook.

“Вітаємо рішення KFC закрити фаст-фуд в Будинку профспілок на Майдані Незалежності. Добре, що бізнес прислухається до думки громадськості та наших родин”, — відзначили у ГО.

Раніше KFC приховала вивіску зі своїм логотипом на фасаді Будинку профспілок. Так, три літери KFC компанія затягнула чорною поліетиленовою плівкою.

Нагадаємо, у Києві в Будинку профспілок відкрили ресторан швидкого харчування мережі KFC. Це викликало обурення людей та протести біля закладу, які переросли в сутичку з поліцією.

Внаслідок цього поліція затримала кількох активістів, але згодом усіх затриманих відпустили.

Як відомо, Будинок профспілок постраждав від масштабної пожежі під час штурму Майдану силовиками у ніч на 19 лютого 2014 року.

Читайте також:
“Тут загинули люди”: на Майдані протестували через появу фаст-фуду у Будинку профспілок, є затримані

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна