В Африці розбився літак з росіянами, який віз документи для майбутніх виборів

 

У Демократичній Республіці Конго розбився вантажний літак з “виборчими матеріалами”, внаслідок аварії загинули троє членів екіпажу, що виявилися громадянами РФ.

Про це повідомляє ТАСС.

Російське видання уточнює, що літак Ан-26 належить місцевій компанії Gomair. На його борту були “виборчі матеріали” для проведення президентських і парламентських виборів, які заплановані у Конго на 30 грудня 2018 року.

“Троє загиблих членів екіпажу вантажного літака Ан-26, що зазнав у четвер катастрофи в Демократичній Республіці Конго, були російськими громадянами”, — повідомив посол РФ в у Конго Олексій Сентебов.

Особи загиблих пілотів на цей час ще уточнюються.

“Імена ми зможемо повідомити пізніше, коли у нас вже будуть офіційні папери, але можу вже точно повідомити, що вони були російськими громадянами. На жаль, ця інформація підтвердилася. Їх тіла вже знайдені і доставлені в морг”, — заявив дипломат.

На борту літака, ймовірно, перебували 23 людини, включно із російським екіпажем. Про долю пасажирів і можливі причини авіакатастрофи поки інформації не надходило.

Читайте також:
В Алжирі розбився військовий літак Іл-76, більше 250 жертв. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна