Доба ООС: без важких обстрілів, наші війська без втрат

 

Протягом доби понеділка, 17 грудня, російські окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню. Застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не зафіксовано.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, в районі селища Луганське на Світлодарському напрямку, поблизу н.п. Мар’їнка, Тарамчук, Славне – на Донецькому напрямку, а також в районі селища Гнутове на Маріупольському.

Внаслідок бойових дій жоден український військовий не постраждав.

За даними розвідки, за добу 17 грудня одного окупанта було знищено та чотирьох поранено.

З початку доби вівторка, станом на 7:00, ворог відкривав вогонь по позиціях українських військових в районі селища Славне на Донецькому напрямку, а також в районі населеного пункту Чермалик на Маріупольському напрямку.
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил протягом поточної доби немає.

Читайте також:
Знищений бойовик Бірюлін, який після Дебальцевого топтав прапор України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна