У Фастові вибух газу зруйнував три поверхи у житловому будинку, є постраждалий

 

У п’ятницю, 14 грудня, у Фастові на Київщині внаслідок вибуху газу сталося руйнування трьох поверхів у житловому будинку.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

“14 грудня о 09:20 на Київщині у м.Фастів по вул. Садова, 10, на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку попередньо стався вибух газу”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок вибуху сталося руйнування третього, четвертого та п’ятого поверхів.

Проводиться евакуація мешканців.

Як повідомили у Фастівській міськраді, станом на 10:30 евакуйовано десять осіб. Евакуаційний пункт організували у приміщенні лікарні, що на вулиці Київській, 57.

Водночас, як уточнив Департамент охорони здоров’я Київської ОДА, за попередніми даними, у результаті вибуху постраждала одна людина.

“Поки що йдеться про одного постраждалого… Під плитами, які обвалилися з 4 і 5 поверхів, також можуть бути люди. Нині там працює техніка рятувальників, інші відповідні служби. Близько 10 квартир залишилися без вікон, терміново розглядається питання відселення людей. Запаси крові та ліки є, екстрена медична служба в роботі”, — зазначили у департаменті.

На місці працюють підрозділи ДСНС.

Читайте також:
Поліція Одещини виявила вибухівку в автобусі Київ-Ізмаїл. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.