Поблизу Львова у ДТП за участі військових постраждали семеро людей

 

Зранку у четвер, 13 грудня, на автодорозі Львів-Тернопіль неподалік Винників трапилась ДТП між військовою вантажівкою та мікроавтобусом.

Внаслідок ДТП постраждало семеро осіб, повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 6:35.

Зіткнулись військовий вантажний автомобіль КрАЗ та мікроавтобус Volkswagen T5. З місця зіткнення госпіталізували водія та шістьох пасажирів мікроавтобуса, троє з яких – неповнолітні.

Зараз на місці зіткнення працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП та особисті дані учасників події. Медики встановлюють діагнози постраждалим.

Попередньо встановлено, що через складні погодні умови – сніг та ожеледицю – військова вантажівка вилетіла на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулась із мікроавтобусом. Про це повідомили у військовій службі правопорядку, яка з’ясовує обставини цієї ДТП.

Читайте також:
У Словенії два мікроавтобуси в з України влаштували смертельну ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна