У шести містах України підвищили тарифи на опалення

 

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила для населення тарифи на опалення 6 теплокомуненерго з 1 січня 2019 року в середньому на 10%-21% у зв’язку з підвищенням вартості газу.

Про це повідомляє УНІАН.

Тариф на виробництво теплової енергії для “Вінницяміськтеплоенерго” підвищено на 20%, для “Міськтепловодоенергія” (Хмельницька обл.) на 18%, для “Рівнетеплоенерго” — на 18%, “Хмельницьктеплокомуненерго” — 19%, “Черкаситеплокомуненерго” — 18%, “Черкаське хімволокно” — 21%, “Євро-реконструкція” — 10%, і “Фірма” ТехНова” — 10,8%.

Нові тарифи набувають чинності з 1 січня 2019 року.

Як відомо, 10 грудня НКРЕКП підвищила для населення тарифи на опалення 18 теплокомуненерго з 1 січня 2019 року в середньому на 16,6%.

19 жовтня Кабінет міністрів України підвищив ціну на газ для населення з 1 листопада на 23,5% — до 8550 грн за тисячу кубометрів.

Читайте також:
Ціна на газ для населення зросла майже на чверть. ЧОМУ
Нацкомісія з енергетики заборонила донарахування у платіжках за газ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна