Доба ООС: 12 обстрілів, без втрат

 

За добу понеділка, 10 грудня, російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. При цьому противник продовжує застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм по позиціях Об’єднаних сил неподалік Новоолександрівки на Попаснянському напрямку та в районі села Піски, що на Донецькому напрямку.

З мінометів калібру 82 мм ворог здійснив обстріл позицій Об’єднаних сил в районі хутора Вільний на Попаснянському напрямку, Зайцевого на Горлівському напрямку, шахти “Бутівка”, Піски на Донецькому напрямку.

Також російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ЗСУ біля населених пунктів Новозванівка на Попаснянському напрямку, Мар’їнка, Березове, Невельське на Донецькому напрямку та Чермалик на Маріупольському напрямку.

У районі населеного пункту Опитне, що на Донецькому напрямку було зафіксовано роботу ворожого снайпера.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.
В ході бойових дій, 10 грудня, жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не зазнав поранень.

За даними розвідки, одного бойовика знищено, трьох – поранено.

Поточної доби, станом на 7:00, ворог провів один обстріл населеного пункту Піски на Донецькому напрямку. Важке озброєння не застосовувалось. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил не має.

Читайте також:
На окупованому Донбасі серед бойовиків ідентифікували полковника ЗС Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна