В Генштабі засудили “вилов” призовників на вулицях

 

Начальник Головного управління персоналу, заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Артур Артеменко засудив “полювання” на призовників і запевнив, що такі випадки є поодинокими, а посадові особи, які до цього причетні, покарані або будуть покарані.

Про це Артеменко сказав на брифінгу в Києві у понеділок, 10 грудня, передає УНІАН.

“Ситуація абсолютно планова, та ми не відчуваємо браку ресурсів. Діяти таким чином (шукати потенційних призовників у громадських місцях, – “Н”) неможливо. Це поодинокі випадки, які траплялися на станції метро “Лісова”, а також позавчора у Рівному.  Ми будемо вдячні журналістам, якщо ви будете нас своєчасно інформувати щодо цих абсолютно непотрібних дій окремих військових комісарів”, — зауважив заступник начальника Генштабу ЗСУ.

За його словами, такий випадок стався у Рівному у суботу, 8 грудня, а наступного дня відбулась розмова з командувачем Сухопутних військ ЗСУ.

“Сьогодні у місто Рівне відбула комісія, і я однозначно впевнений у тому, що посадові особи, які цю ситуацію спровокували, будуть покарані”, — наголосив  Артур Артеменко.

“У Києві так само це питання було вивчене, і посадові особи, які мали стосунок до цього випадку, теж покарані”, — запевнив він і додав, що в таких випадках потрібно викликати поліцію.

Читайте також:
Явка резервістів у військкомати значно перевищує потребу, – Полторак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна