У Росії прототип аеротаксі впав у замет через хвилину польоту

 

Прототип аеротаксі, створений в підмосковному “Сколково”, впав у кучугуру снігу під час тестового польоту через хвилину після зльоту.

Про це пише The Bell.

Тестовий політ відбувся на території лабораторії міських польотів, яку відкрили в п’ятницю, 7 грудня, в “Сколково”.

Мета проекту — дослідження різних аспектів роботи аеротаксі в межах міста і підготовка інфраструктури для нового виду транспорту.

“Передбачається, що літаючий автомобіль зможе пересуватися зі швидкістю до 250 км/год на висоті до 900 метрів і перевозити до чотирьох осіб з багажем”, — пише видання.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Как тебе такое, Трэвис Каланик? Прототип электролета, созданный базирующейся в «Сколково» компанией «Бартини» совместно с «МИСиС», упал в сугроб во время тестового полета через минуту после взлета. Тестовый полет состоялся в рамках лаборатории городских полетов, которую открыли в пятницу в «Сколково». Цель проекта — исследование разных аспектов работы аэротакси в черте города и подготовка инфраструктуры для нового вида транспорта. Подробнее читайте на сайте. #технологии #будущее #сколково

Допис, поширений The Bell (@thebell_io)

Представити повноцінну модель планують до 2020 року. Вартість прототипу оцінюють у 12 мільйонів рублів.

Читайте також:
Пілотований космічний корабель РФ розбився після освячення. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна