Доба ООС: шість обстрілів, одного ворога знищено, двох — поранено

 

Упродовж доби, 6 грудня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами.

Як повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні, окупанти шість разів відкривали вогонь по позиціях українських військ та продовжили застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Із мінометів калібру 82 мм загарбники обстрілювали позиції Об’єднаних сил поблизу Новотошківського, а провокаційний вогонь зі стрілецької зброї зафіксовано на підступах до Мар’їнки.

Найбільшу вогневу активність окупанти проявили на Приазов’ї. Тут противник вів прицільний вогонь з ручних і автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів великого калібру по опорних пунктах Об’єднаних сил поблизу Чермалика, Водяного та Лебединського.

Внаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення.

За даними розвідки, 6 грудня одного російського окупанта було знищено, ще два загарбники — отримали поранення.

Поточної доби, станом на 7:00, ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів у районі Тарамчука. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил не допущено.

Читайте також:
Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ вирушили на Схід. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна