Неплатників аліментів будуть працевлаштовувати

 

Державна служба зайнятості спільно з Міністерством юстиції буде працевлаштовувати боржників за аліментами для стягнення боргів.

Про це Держслужба зайнятості повідомляє в Facebook.

“Відбулася зустріч заступника міністра юстиції Світлани Глущенко з заступником голови Державної служби зайнятості Романом Криганом щодо налагодження тісної співпраці у сфері працевлаштування боржників з виплати аліментів”, — йдеться в повідомленні.

В органах Державної виконавчої вже відкрито понад 100 тисяч виконавчих проваджень щодо аліментів, виплата яких не здійснюється через відсутність у боржника постійної роботи або майна.

Для вирішення цієї проблеми Міністерство юстиції України та Державна служба зайнятості підпишуть Меморандум про співпрацю задля працевлаштування осіб, які мають борги з виплати аліментів.

Читайте також:
Державна служба праці почала штрафувати працівників компаній, оформлених як ФОП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.