Аварія поїзда: в Росії перекинулися десятки вагонів і платформ із військовою технікою

 

У Росії зійшов із рейок військовий потяг, серед вагонів якого були платформи з військовою технікою.

Про це повідомили в Єдиній чергово-диспетчерській службі (ЄЧДС) Називаєвського району Омської області, передає російська урядова інформагенція ТАСС.

Аварія сталася в ніч на 1 грудня.

“Близько 00:50 (21:50 мск) на 537 км Свердловської залізниці зійшов з рейок вантажний потяг 2138, це військовий потяг. У результаті цього зійшов 71 вагон. 50 [вагонів] залишилися на колесах, 21 вагон перекинувся, з них п’ять вагонів – це цистерни з мазутом”, – повідомили в ЄЧДС.

Зазначається, що загиблих, постраждалих і травмованих немає, розливу нафтопродуктів – нібито теж.

За даними прес-служби Центрального військового округу РФ, на платформах, що зійшли з рейок, була гусенична військова техніка, яка прямувала на ремонтний завод. Повідомляється також про гаубиці.

“Після проведення ремонтно-відновлювальних робіт платформи з технікою будуть відправлені до місця призначення”, – йдеться в повідомленні ЦВО.

За даними ТАСС в екстрених службах Омської області, потяг зійшов із колії через дефектну рейку. Ведеться розслідування.

Деякі користувачі соцмереж зауважили, що в бронетехніки, яка перекинулася на платформах – зафарбовані бортові номери і тактичні знаки, як у тієї російської техніки, що бере участь в бойових діях на Донбасі.

Читайте також:
У Росію прийшов замінований поїзд із “ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна