Захоплення Ocean Plaza: через димові шашки з ТРЦ евакуювали людей

 

У приміщенні торговельно-розважального центру у Києві представники молодіжного крила ВО “Свобода” ввечері у середу, 28 листопада, підпалили димові шашки, через що звідти евакуювали відвідувачів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ТРЦ у Facebook.

“Незважаючи на те, що під час акції учасники заявляли, що не перешкоджають діяльності орендарів, не несуть загрози здоров’ю та життю відвідувачів і співробітників ТРЦ, о 18:00 в приміщенні ТРЦ було знову підпалено димові шашки, зараз проводиться евакуація”, — повідомили представники центру.

За їх даними, сьогодні представники радикальної організації захопили робочі місця адміністраторів інформаційної стійки, що перешкоджало нормальному функціонуванню закладу.

Зараз служба безпеки ТРЦ, спільно з викликаними співробітниками поліції, намагається вирішити проблему без вступу в конфлікт.

Як повідомляла “Новинарня“, це не перший випадок, коли ТРЦ пікетують.

Влітку група правих активістів – членів ВГО “Сокіл” – пікетувала торговий центр Ocean Рlaza біля станції метро “Либідська”. Підставою для протесту стало те, що ТРЦ належить компаньйону президента Росії Аркадію Ротенбергу, і в ньому працюють магазини та заклади харчування російських мереж.

Активісти розклеїли на вході до ТРЦ листівки із гаслом “Геть російський бізнес з України”, а також залишили на фасаді написи: “Стоп Путін!”, “Не купуй російське”, “Слава захисникам – смерть окупантам”, “Бізнес на крові” тощо.

Читайте також:
Воєнний стан: як він вплине на Україну та чи є його запровадження оголошенням війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна